Seenelise kokaraamat

Seenelise kokaraamat Tutvu raamatu sisuga Osta
Autor: Eve Mällo
Lk arv: 224
Mõõdud: 130x210
Köide: Poolpehme köide
Värv: Kahevärvitrükk
Ilmumisaasta: 2013
Kujundanud: Irina Tammis
ISBN: 9789949526031
Tagasi

Milliseid seeni korjata ja kuidas neid kasutada?

Kuidas seeni soolata, kuivatada, hapendada, marineerida?

Seenehoidiste retseptid.

Suur valik seenetoite. Klassikalised ja üllatavad retseptid.

Mida kõike seentest ei valmistata: võileivad, salatid, vinegrett, püreed, puljongid, boršid, soolaseened, põhiroad, šašlõkid, pilafid, pelmeenid, pirukad, vormiroad. Marineeritud riisikad või salati soolariisikatest hapukoore ja sibulaga leiab kindlasti ka Eestis jõululaualt, hapukoorega seenekaste on aga alati olnud armastatud igapäevaroog.

Eesti oma seeneraamatust saab lisaks retseptidele infot ja nõuandeid ka selle kohta, milliseid seened konkreetse toitu või hoidise jaoks kõige rohkem sobivad. Lisaks ka kõikvõimalikke seenenippe.

Maakri 28a, Tallinn | Telefon: +372 665 4133 | Email: info@tammerraamat.ee

Copyright © 2024 Tammerraamat. Kõik õigused on kaitstud.